Kan gi Nokia konkurranse med Playstation-mobil

Sony Ericsson bekrefter at en Playstation-mobil er noe selskapet har i tankene.

Kan gi Nokia konkurranse med Playstation-mobil

Sony Ericsson har til nå tatt i bruk at av Sonys varemerker for produkter man tidligere ikke forbandt med mobiltelefoner - Walkman og Cyber-shot. Disse varemerkene har vært knyttet til henholdsvis musikkspillere i lommestørrelsen og kameraer.

Nå vurderer mobilprodusenten etter alt å dømme å ta i bruk enda et av Sonys kjente varemerker, nemlig Playstation. Etter at Nokia nylig annonserte en tidsplan for å overføre selskapets spillplattform, N-gage, til de mest avanserte mobiltelefonene, kan Sony Ericsson se seg nødt til å komme med en utfordrer. Spill på mobiler er et kjent fenomen, men med plattformer som N-gage og Playstation vil utvalget bli et helt annet.

I et intervju med Pocket Gamer, sier Sony Ericssons spillsjef, Peter Ahnegard, at fram til nå har ikke selskapet har ment at det ikke kunne lansere noen Playstation-mobil fordi den ikke ville bli ansett som en virkelig videreførelse av Playstation-produktene.

Ahnegard sier at selskapet nå selvfølgelig vurderer å tilby en Playstation-mobil, men vil ikke si noe mer om saken, bortsett fra at den helt klart vil komme før jul. Nøyaktig hvilken jul, vil han derimot ikke bekrefte.