Kan jeg få skumme over kroppen din?

Glem web-byråer. Legg e-business på hylla. Spark ut intraextrainternetteksperten. Men treffer du en fyr som står på Karl Johan og roper at han har laget en kroppslesingsautomat, så - for guds skyld - kast millionene etter ham.

Glem web-byråer. Legg e-business på hylla. Spark ut intraextrainternetteksperten. Men treffer du en fyr som står på Karl Johan og roper at han har laget en kroppslesingsautomat, så - for guds skyld - kast millionene etter ham.

Du lurer på gaven til deg selv, - investoren som har kjøpt og solgt og kjøpt alt igjen, og nå er trett av å lese forretningsplaner og kreative konsepter, hvor den eneste forskjellen fra sesong til sesong er hvilket buzzword som er byttet ut siden sist (det var "portal", forresten)?

Kjøp deg inn i den neste som kommer forbi og sier at han har utviklet en automat for å lese av kropper.

Heitere får du ikke investeringsobjektene på denne siden av Comdex.

Kroppsskanning
Kroppsskanning.

Investors's Business Daily som viderebringer de gode nyhetene.

Forvent deg at du om ikke alt for lenge kan dytte en hundrelapp inn i en automat på Oslo S. som ikke bare foreviger ditt åsyn, men som scanner hele kroppen med en laser. Alle små ujevnheter kommer med, og dine vitale mål legges i en database tilgjengelig for skreddere med web-adresse.

Neste skritt: Du bestiller en fancy kreasjon fra din Armani-butikk på www.altformannen.com, og får snart levert den mest fantastisk velpassende dress du noen gang har hatt på deg, skreddersydd nøyaktig etter dine mål.

Teknologien er ikke ny - boksene har vært der i flere år allerede. Førstemann ut var TC2, eller Textile/Clothing Technology Corp i Cary, North Carolina, som allerede i 1997 begynte salget av en laserkroppsleser. Prisen på versjon 1 var 200.000 dollar, og i fjor kom de med en ny til halve prisen.

En annen spiller er Cyberware som blant annet har funnet lukrative nisjer i Hollywood. Der finnes Cyber F/X, som har bistått i en rekke kjente filmer.

Cyber F/X: 3DscanMdame
Cyber F/X: 3DscanMdame.

I løpet av et år, mener eksperter Investor's Business Daily har snakket med, vil du kunne hente ut dine kroppsdata og se hvordan de stemmer overens med den flotte bunaden du fant i en online-butikk.

Dersom dette stemmer, er det bare snakk om måneder, for ikke å si dager, timer og minutter, før verdens investor-millioner har funnet enda en usannsynlig vei å kanalisere sin ustoppelige energi gjennom.

Så igjen: Treffer du ovennevnte gærning på Karl Johan, så ikke slå.

Slå heller til.

Flere Pauli ord?Til toppen