KORTNYTT

Kantega vokser på pensjonsbølgen

Kantega har i første halvår vokst gjennom flere IT-oppdrag for pensjonsforsikringsselskapene.

13. aug. 2007 - 09:23

På oppdrag fra finansnæringen er Kantega er i gang med å utvikle Norges nye pensjonsportal, som skal gi alle i Norge adgang til opplysninger om hvor mye de får utbetalt når de blir pensjonister. Foruten dette oppdraget fra Norsk Pensjon, har selskapet nylig vunnet en flerårig rammeavtale med Statens Pensjonskasse.

I tillegg har Kantega konsulentoppdrag for flere store pensjonsforsikringsselskap i privat sektor.

Selskapet går inn i andre halvår med rekordstor ordreomsetning med en omsetning som øker til til 28 millioner kroner med driftsresultat på 3 millioner kroner.

Kantega har spisskompetanse på utvikling virksomhetskritiske IT-løsninger med høye sikkerhetskrav. Selskapet går inn i 2. halvår med en rekordstor ordrereserve. Samlet verdi av inngåtte avtaler anslås til over 70 millioner kroner.

Antall kvalifiserte jobbsøker pr stilling har blitt mangedoblet etter at Kantega kom på 2007-listen over Europas 100 beste arbeidsplasser, som ble offentliggjort av Financial Times i vår. Den internasjonale undersøkelsen viste at Kantegas ansatte var svært tilfreds på områder som respekt for medarbeidere, rettferdig behandling i forhold til belønning og forfremmelser, stolthet over egen arbeidsplass, ledelsens troverdighet og graden av fellesskap mellom de ansatte.

Kantega har klart å øke kvinneandelen til 30 prosent i 2007, som er et meget høyt tall for IT-konsulentselskap.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.