KARRIERE

Kaprer Dell-sjef

Lars Lersveen går til Basefarm etter ni år.

5. aug. 2011 - 12:46

Lars Lersveen (39) har tiltrådt som ny salgs- og markedsdirektør i IT-driftsselskapet Basefarm etter ni år i Dell Norge, senest som salgssjef for offentlig sektor. Det opplyser selskapet i en pressemelding.

-Basefarm er et spennende norsk selskap som jobber kontinuerlig med å videreutvikle sine tjenester og konsepter for bedriftsmarkedet nasjonalt og internasjonalt, sier Lersveen som kjente til Basefarm fra Dell.

Basefarm drifter IT-løsningene til en rekke medieselskaper, katalogtjenester, e-handelsløsninger, finansielle institusjoner og offentlig sektor.

-Ut fra mitt kunde- og kompetansegrunnlag er det er spennende å kunne få være med på å utvikle dette, sier Lersveen som opprinnelig er odelsgutt fra Rena i Østerdalen og utdannet økonom.

Tidligere har han blant annet arbeidet for SAS’s tidligere it-selskap Scandinavian IT Group (nå CSC), dotcom-selskapet Base to Buy (i dag Visma), Progress Software og Redd Barnas markedsavdeling.

    Les også:

Les mer om:
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.