Kapret gode domenenavn

Johnny Omark i Kreativt Nett har sikret seg seks Internett-adresser som kan bli hyggelige hvis amerikansk ungdom blir hekta på ringetoner og logoer.

Markedet for ringetoner og logoer blir av markedsaktører her i Norge anslått til hele én milliard kroner i år. Derfor drømmer mange selvfølgelig om at amerikansk ungdom skal bli like ivrige etter hvert som mobiltelefoner blir vanligere der borte.

I håp om å kapre en bit av dette markedet har Johnny Omark i Kreativt Nett skaffet seg flere adresser som kan bli verdifulle. En skulle tro at de fleste adresser med ordkombinasjoner allerede var registrert og måtte kjøpes dyrt, men Omark har vært heldig og kunne registere flere navn til 15 dollar stykket.

- Skal du finne noe, prøver du forskjellige naturlige adresser eller søker. Da gjelder det å ha en god adresse, sier Omark og mener at dette er årsaken til selskaper som Boxman ikke klarte seg.

Omark har sikret seg adressene freecellphonologos.com, freecellphonemessages.com, freeringingtones.com og www.freevirtualgames.com samt .net-versjonene av disse adressene.

Registering av Internett-adresser er ikke en nyhet for Omark. Til tross for at han arbeider med Internett bare på kveldstid, har han sammen med sin tidligere partner åpnet en rekke tjenester. Han registerte tidlig adressen flybilletter.com og solgte den til Internett-selskapet comlinkz.com i april i fjor.

Til tross for Internett-bransjens fall, mener Omark at aksjene han fikk i bytte fremdeles er verdt "flere millioner kroner".

Til toppen