Nytt om navn

Karen Ristebråten går fra Atea og blir ny IT-sjef i Hunton

Skal videreutvikle byggevarebedriften på Gjøvik for en digital fremtid.

Karen Ristebråten er ny IT-sjef i Hunton. Hun har blant annet erfaring som account manager i Atea.
Karen Ristebråten er ny IT-sjef i Hunton. Hun har blant annet erfaring som account manager i Atea. (Foto: Pressebilde)

Skal videreutvikle byggevarebedriften på Gjøvik for en digital fremtid.

Karen Ristebråten har lang fartstid i IT-bransjen, med erfaring fra blant annet Relacom og Atea. Hun har utdannelse i markedsføring og videreutdannelse i ledelse, med særlig stor interesse for endringsledelse og organisasjonskultur, heter det i en pressemelding.

– IT har blitt forretningskritisk. Den som leder IT-prosjektene må derfor forstå forretning, og ha kunnskap om både HR og endringsprosjekter i organisasjoner. Med sin solide kompetanse og erfaring stiller Ristebråten sterkt, sier Sven Østgulen, Økonomi og IT-direktør i Hunton i pressemeldingen.

Drift, ERP og digital samhandling

Som IT-leder anno 2019 er det ifølge Ristebråten nødvendig å løfte blikket fra de tradisjonelle IT-oppgavene og ta det digitale skiftet innover seg.

– Hvilke behov som finnes, hvordan vi skal nå de strategiske forretningsmålene og hvilken teknologi vi bør bruke i dette arbeidet, er for meg vesentlige spørsmål. Videre vil en digital kultur kun oppnås i fellesskap, sier den nye IT-sjefen i pressemeldingen. 

Hun skal allerede være i gang med ulike prosjekter, både innen drift, ERP-system og digital samhandling.

Les også

– Jeg er veldig imponert over kompetansen som finnes i Hunton. Med mange dyktige hoder skal vi fremover jobbe enda bedre med å utnytte ressursene våre, sier IT-sjefen, som startet sin nye jobb på Huntons hovedkontor på Gjøvik 1. oktober.

– Fremtidsrettede perspektiver

– Ristebråten vil tilføre spennende og fremtidsrettede perspektiver, og i et samarbeid på tvers av virksomheten vil hun være en viktig bidragsyter for Huntons konkurransedyktighet i tiden som kommer. Vi er svært glade for å ha henne på plass, sier administrerende direktør Arne Jebsen.

Hunton er en produsent av trefiberbaserte byggløsninger, med hovedkontor på Gjøvik. 

Selskapet produserer plater, isolasjon, massivtre og konstruksjonsprodukter ved fabrikker på Gjøvik, Skjerven, Kongsvinger og Borås i Sverige.  Selskapet har 149 ansatte i Norden.

Har du tips til Nytt om navn-spalten? Send en epost til tips@digi.no – husk portrettbilde i god oppløsning! 

Kommentarer (0)

Kommentarer (0)
Til toppen