Kåring av Norges beste nettløsninger

Cap Gemini, Computer Associates, Digital og Microsoft har tatt på seg å kåre Norges beste nettløsninger, i en konkurranse kalt Den Gylne Alfa 1997.

Konkurransen har fått sitt eget nettsted (se til høyre), der detaljer er forklart. Poenget er å dokumentere gevinst, enten ved økt fortjeneste eller ved bedre effektivitet, ved bruk av intranett eller Internett. Kategoriene innen Internett er salg, profilering og innhold - innen intranett: prosjektstyring og informasjonsdeling.

Hovedprisen, Den Gylne Alfa for 1997, "vil bli tildelt den virksomhet som etter en samlet vurdering kan sies å kunne presentere Norges beste nettløsning. Det vil bli lagt vekt på innovasjon, kreativitet, brukervennlighet, og sist men ikke minst - merverdi i form av bedriftsøkonomiske gevinster."

Det heter seg at alle virksomheter i Norge kan delta, uavhengig av bransje, geografi og størrelse, og at konkurransen er åpen for private og offentlige virksomheter.

Juryen består av Telenors konsernsjef Tormod Hermansen, adm. dir. Stein Onsrud i Computer Associates, adm.dir. Anders Brandt i Virtuelle Virksomheter, redaktørene Stein Ove Haugen og Knut Ivar Skeid, samt mannen digi.no's lesere kåret til Norges viktigste person på Internett, Gisle Hannemyr.

Konkurransen ble kjørt i fjor for første gang. Da vant Gjensidige-gruppen og Kværner ASA hver sin kategori, henholdsvis Internett og intranett.

Påmeldingsfristen er 31. januar 1998. Vinnere utropes i mars.

Til toppen