Kåring av Norges heftigste PC-er

PC-bygging med personlig preg er utbredt i Norge. Det viser også resultatene av vår lille konkurranse, "Norges heftigste PC".

digi.no utlyste i samarbeid med Dinside.no en uhøytidlig konkurranse i forrige uke hvor vi ba lesere med PC-er utenom det vanlige om å sende inn bilder og informasjon om disse.

Vi etterlyste først og fremst PC-er i to kategorier, kraftigste/dyreste og beste casemod. Sistnevnte er altså PC-er hvor design og utseende teller mest. I tillegg etterlyste vi PC-er som kanskje ikke hører hjemme i noen av de to klassene, men som på grunn av oppfinnsomheten fortjener oppmerksomhet.

Vi mottok drøyt tjue bidrag, det aller fleste i klassen for casemodding. Virkelig kraftige og/eller kostbare PC-er var det skuffende lite av, men et par maskinene utmerker seg framfor de andre, selv om det kanskje egentlig er kabinettet som gjør også disse mest spesielle.

Vi har valgt å presentere to maskiner i hver klasse. I klassen for spesielle/sprø PC-er, var vinneren helt klar. I de to andre klassene var det langt jevnere, men vi har kåret vinnere i disse klassene også. Så får leserne selv avgjøre om de synes at vi har valgt rett.

Kraftige maskiner:

Vinneren i klassen for kraftige maskiner finner du på denne siden. Andreplassen gikk til denne kraftkaren.

Stilig casemodding:

Førsteplassen i klassen for stilig casemodding gikk til denne maskinen. En svært god nummer to finner du her.

Sprø prosjekter:

I klassen for sprø maskiner var denne en klar vinner. Men også nummer 2 fortjener hederlig omtale.

Juryen vil takke alle som har deltatt med bidrag - og til de som ikke nådde helt opp denne gangen:

Bedre lykke ved en eventuell senere anledning.

Ellers takker vi Brynjulf Blix i DinSide.no for disse bildene av denne forvokste "PC-en" fra HP.

;