KORTNYTT

Karrierelink.no blir nettavis

Karrierelink.no blir nettavis for alt innen jobb og karriere.

16. mars 2005 - 14:50

Selskapet Karrierelink.no er en gratis nettavis og guide for alle som trenger gode råd og veiledning innenfor jobb og karriere.

Nå skriver Karrierelink i en pressemelding at avisen kommer på nett. Karrierelink er etablert av administrerende direktør Thorleif Solstad i Solstad & Partners og Lars Martinsen på eiersiden.

- I tillegg til å være en linkeguide har vi valgt å satse på eget redaksjonelt innhold, sier daglig leder og redaktør Lars Martinsen i Karrierelink.no.

Karrierelink ønsker på sikt å ha daglige nyhetsoppdateringer. Martinsen er godt fornøyd med at Karrierelink.no også er blitt et debattforum hvor anerkjente politikere debatterer og bidrar med artikler omkring jobb og karriere.

Flere sentrale og anerkjente personer fra politikk og samfunnsliv har bidratt med artikler. Blant annet nærings og handelsminister Børge Brende og likestillingsdirektør Long Litt Woon.

En av de nye tjenestene på Karrierelink.no er ”Spør Thorleif Solstad”. Her kan besøkende sende inn spørsmål om jobb og karriere og motta svar fra karriereeksperten Thorleif Solstad.

Link til nettstedet

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.