BEDRIFTSTEKNOLOGI

Kaster seg på britisk gratiskarusell

British Telecom kaster seg inn i kampen om de britiske nettbrukerne. Nå skal telegiganten kutte priser så det spruter, mens nye strategier klekkes ut.

Sigvald Sveinbjørnsson
8. mars 2000 - 14:31


AltaVista
NTL
Les om AltaVista og NTL::
Svarer AltaVista - gjør Internett HELT gratis
Får Internett til 120 kroner i året

British Telecommunications (BT)


BTs kunder skal da kun betale 15,25 pund, eller noe over 200 kroner i måneden for ubegrenset Internett-tilgang, inklusive linjeleie. Tilbudet gjelder dog bare i helger og på kveldene. Utenom disse tidene blir prisen 1 pence per minutt for surfingen. Det skriver den britiske avisen Financial Times.

For å sukre tilbudet litt ekstra tilbyr BT de som velger denne pakken, hele 80 minutter med gratis samtaletid i måneden. Selskapet har også spesialpriser til de som vil bruke nettet mye, og til de som bruker det lite.

Oppmerksomheten ledes nå over på den ledende ISP-aktøren i Storbritannia, Freeserve som var med på å innføre gratishysteriet i den engelske netthverdagen. Det var nemlig Freeserv som gav kunden gratis nett-tid, mens selskapet bare skummet tellerskrittene og reklamen.

Financial Times skriver at det ventes en langt mer aggressiv holdning fra BTs side når ISP- og Internettmarkedet tetter seg ytterligere til.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.