AVTALER & KONTRAKTER

Kavli smører på med Evry

Fornyer drifts- og overvåkningsavtaler.

Evrys konsernsjef Terje Mjøs lanserte lørdag kveld det nye navnet til tidligere EDB Ergogroup.Bildet er hentet fra arrangementet lørdag.
Evrys konsernsjef Terje Mjøs lanserte lørdag kveld det nye navnet til tidligere EDB Ergogroup.Bildet er hentet fra arrangementet lørdag. Bilde: Evry
21. mars 2012 - 13:24

Lørdag kveld fikk EDB Ergogroup sitt nye navn, Evry. Onsdag kunne selskapet for første gang bruke sitt nye navn og logo i forbindelse med en kontraktsignering.

Kavlikonsernet, som blant annet er kjent for sine smøreoster og meieriprodukter, fornyer nemlig avtaler om drift og overvåkning av servere og IT-prosesser med selskapet. Det fremgår av en pressemelding fra selskapet.

Avtalen løper over tre år, med opsjon på ytterligere ett år, og har en verdi på 15 millioner kroner.

Kavlis applikasjoner kjører på iSeries (IBM Power Systems) og windows servere, hovedsakelig virtuelle servere, med operativsystemer og databaser. For selskapet, med sine 800 ansatte i 20 land, er driftssikkerheten svært viktig. I pressemeldingen skriver også selskapene at Kavli fornyer etter å ha vært fornøyd kunde med det som i dag heter Evry de siste fem årene.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.