Kayser til Pronett

Haakon Kayser er engasjert i Pronett Inform for å styrke markedsføringen av selskapets tilbud innen kommunikasjon, sikkerhet og Intranett-applikasjoner.

Haakon Kayser er engasjert i Pronett Inform for å styrke markedsføringen av selskapets tilbud innen kommunikasjon, sikkerhet og Intranett-applikasjoner.

Haakon Kayser har over ti års erfaring fra IT-industrien. Han har bakgrunn fra blant annet NIT, Nocom og sist hos NTC (Netscape Technology Center).

- Det var en naturlig overgang fra NTC, siden oppdraget mitt der som prosjektleder var tidsbegrenset, sier Haakon Kayser til digi.no.

- Hos Pronett, som startet opp i fjor høst, kjenner jeg folkene fra før, og siden bedriften baserer mye seg på Internett-teknologi, er den et naturlig sted for meg å jobbe.

Forretningsidéen til Pronett Inform er å tilby løsninger for sikker og effektiv integrasjon mellom etablerte datakilder og nye systemer basert på Internett og Intranett.

- Pronett bruker Intranett på nye områder, sier Kayser.

Tross sin unge alder har Pronett vunnet flere kontrakter, blant annet innen media og næringsmiddel, og Kayser ser det som et mål å vinne ytterligere aksept for sine løsninger.

- Dette er utfordrende fordi Pronett er et såpass ungt og ukjent selskap, sier han.

- Men løsningene til Pronett er unike - utfordringen vår er å få ut budskapet på en riktig måte.

Kayser ser for seg at Pronett vil vokse med noe av den samme farten som Internett ellers vokser med.

- Pronett har økt antall medarbeidere fra to til seks det siste halve året, og det blir flere utover høsten, forteller han.

Ole Baardtveit, daglig leder i Pronett Inform, mener staben i Pronett nå er betydelig styrket.

- Haakon er en kapasitet, sier Baardtveit i en pressemelding. - Han har høy kompetanse og god forståelse, både på teknologisk og merkantilt nivå. Det er klart vi er veldig fornøyd med å få ham ombord i Pronett-skuta.

Til toppen