BEDRIFTSTEKNOLOGI

Kjæledyr nå også på PC-en

Bandai, selskapet bak Tamagotchiene, de små elektronisk kjæledeggene, har nå kommet med en CD-ROM utgave av salgssuksessen.

Harald BrombachHarald BrombachNyhetsleder
12. des. 1997 - 16:49

Tamagotchiene, de virtuelle kjæledyrene som må mates, trøstes og skiftes på, kommer nå i en CD-ROM utgave, skriver Newsbytes.

CD-ROM-versjonen koster i Storbritannia omtrent 20 pund og er utviklet av Gremlin Interactive. Den kan kjøres under Windows og viser en introduksjon som forklarer en hel del omTamagotchien fortid.

Fordi Tamagotchi-programmet har mye mer minne tilgjengelig i en PC enn i det elektroniske eggformatet, har programutviklerne lagt til en del ekstra egenskaper. Dette inkluderer blant annet et nytt pleiesenter som kan ta se av babyen i opp til 72 timer. Denne egenskapen er ifølge representanter for Bandai ideell når eierne for eksempel må på skolen, eller skal reise bort en helg.

Programmet tilbyr også et Tamagotchi slektstre som viser de siste ti generasjonene av en brukers tamagotchier, inkludert navn, datoer og morsomme kommentarer om deres liv i vår verden.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.