Kjappe oppdateringer til flere nettlesesere

Både Firefox, Chrome og Internet Explore har blitt rettet på denne uken.

Harald BrombachHarald BrombachNyhetsleder
6. nov. 2009 - 10:24

Mozilla kok i går med Firefox 3.5.5, bare en drøy uke etter at versjon 3.5.4 ble gjort tilgjengelig. Denne oppdateringen inkluderer ingen sikkerhetsfikser, men retter i stedet flere stabilitetsproblemer, blant annet flere som kan få nettleseren til å krasje. Den mest plagsomme skal være knyttet til dekodingen av GIF-bider.

Mer informasjon og nedlastingslenker finnes på denne siden.

Google har på sin side kommet med en oppdatering av den offisielle utgaven av Chrome. Versjon 3.0.195.27 har blitt erstattet av versjon 3.0.195.32. Den nye versjonen inkluderer to sikkerhetsfikser. Den mest kritiske av denne fjerner et mulig tilfelle av korrumpering av minnet i Gears-pluginen.

I tillegg rettes en rekke stabilitetsproblemer, blant annet flere tilfeller hvor setInterval legger bruker all tilgjengelig prosessorkraft.

En oversikt over alle endringene finnes her.

Chrome lar seg i de aller fleste tilfeller oppdatere direkte fra O«m Chrome»-menyvalget.

Og mens vi først er inne på det, har Microsoft nylig kommet med en oppdatering til en av sikkerhetsfiksene selskapet ga ut til Internet Explorer i begynnelsen av oktober. Den nye oppdateringen retter blant annet et problem i Internet Explorer 8 hvor nettleseren feilberegner topposisjonen til enkelte elementer.

Oppdateringen kan lastes ned fra denne siden, dersom man har installert den aktuelle sikkerhetsoppdateringen.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.