Kjendiser dobler SMS-trafikk

Aprilspøken i dag tidlig om at kjendisers hemmelige telefonnumre er tilgjengelige på 1880, har gitt en dobling i antall søk.

Aprilspøken i dag tidlig om at kjendisers hemmelige telefonnumre er tilgjengelige på 1880, har gitt en dobling i antall søk.

P4 og Findexas aprilspøk om at kjendisers hemmelige telefonnumre er tilgjengelig på 1880 Telefonkatalogen på SMS doblet trafikken på tjenesten denne morgenen.

I nyhetssendingene fra klokken 0700 i morges kunne P4 melde at flere kjendisers hemmelige telefonnumre lå tilgjengelig via SMS-tjensten til 1880 Telefonkatalogen.

- I løpet av morgentimene har vi sett en dobling i antall søk i forhold til det som er normalt på en torsdag. Vi har ikke noe statistikk på søk etter kjendiser, men i dag ser vi mange kjente navn på søkelisten, sier Cathrine Adams, som er ansvarlig for Findexas mobile produkter.

Den mest ”populære” kjendisen i morgentimene var Idol-dommer Jan Fredrik Karlsen, Siri Kalvig og Henriette Lien.

Mange brukere har vært ute etter platekontrakt eller en personlig værmelding, men Findexa har også mottatt søk etter Dorthe Skappel, Robert Stoltenberg, Atle Antonsen, Rolf Wesenlund, Rune Rudberg, Jon Fredriksen, Dagfinn Høybråten og Kjell Inge Røkke.

Som plaster på såret til brukerne av SMS-tjenesten som føler seg lurt er alle søk som blir sendt til 1880 Telefonkatalogen gratis ut dagen. I hele påskeperioden er annenhvert søk gratis.

Til toppen