BEDRIFTSTEKNOLOGI

Kjøper i Tyskland

NETnet ventes å firedoble omsetningen når selskapet har gjort unna sitt siste oppkjøp i Tyskland. 16. oktober signeres kontrakten som virkelig setter fart i seilene til telemeglingsfirmaet som nettopp ble et år gammelt.

Frode Eriksen
10. okt. 1996 - 10:15

Kontrakten vil også sette fart i omsetningen til firmaet som bare i Sverige vil omsette for i underkant av 80 millioner kroner i år.

- Jeg kan bekrefte at vi står foran et større oppkjøp i Tyskland, bekrefter marketingansvarlig Pål Grobstok i Netnet as, overfor digi:tele.

- Den 16. oktober vil vi undertegne en avtale som vil gjøre at omsetningen i selskapet firedobles. Mer kan jeg ikke si før kontrakten er undertegnet, sier han.

NETnet sitt oppkjøp i Tyskland er i hovedsak et resultat av samtaler som Trygve Tamburstuen har gjennomført i landet med aktuelle partnere. I dag er det mest sannsylig at det er en av de uavhengige aktørene som er oppkjøpsaktuell for NETnet.

NETnet har opplevd en voldsom vekst i omsetningen siden starten. I tillegg til Sverige og Norge er selskapet etablert i Luxembourg, der en skal etablere seg på børs i løpet av oktober.

Grobstok sier at Tysklands-satsingen er et skritt i retning av en strategi som går ut på å etablere seg i flere europeiske land med NETnet-filosofien.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.