Klargjør ny Internet Explorer for Mac

Microsoft vil lansere en ny utgave av Internet Explorer for Macintosh i januar. Nettleseren får nye funksjoner og bedre ytelse.

Microsoft vil lansere en ny utgave av Internet Explorer for Macintosh i januar. Nettleseren får nye funksjoner og bedre ytelse.

Microsoft skal ifølge News.com lansere Internet Explorer 4.5 for Mac OS under Macworld i San Francisco i januar neste år. Det arbeides også med en videre oppgradering som skal komme sommeren 1999.

Blant de nye egenskapene og funksjonene i Internet Explorer 4.5, finner man støtte for Sherlock – teknologien i Mac OS 8.5 som skal gjøre det enklere å finne innhold på weben. Dette er gjort ved at en egen søkeknapp for tilgang til Sherlock-funksjonene er inkludert på hovedverktøylinjen i nettleseren.

Web-sider er ofte ikke spesielt godt tilpasset papirformatet brukerne ønsker å gjøre utskrifter på. IE 4.5 skal automatisk kunne tilpasse innholdet på en webside til papirformatet som brukes, uten å kutte tekst eller bilder.

På samme måte som Office 98, vil IE 4.5 kunne automatisk gjenopprette seg selv hvis en bruker ved et uhell fjerner én eller flere filer som tilhører applikasjonen.

Ifølge News.com skal nettleseren være enklere å installere enn tidligere versjoner, programmet skal bare ta halvparten så lang tid å laste og fremvisning av websider som er lagret i minnet skal gå 30 ganger så raskt som tidligere. I tillegg skal programmet være grundigere testet enn tidligere, slik at det vil være mer stabilt.

Til toppen