BEDRIFTSTEKNOLOGI

Klargjør Office 98 for Mac

Microsoft forbereder utgivelsen av Office 98 Macintosh Edition med å tilby flere verktøy som hjelper til i overgangsprosessen for brukere av eldre applikasjoner.

Harald BrombachHarald BrombachNyhetsleder
26. nov. 1997 - 12:47

Microsoft sier ifølge CNET at den endelige utgaven av Word 97-98 Import Converter nå er tilgjengelig fra selskapets nettsted. Omformeren lar brukere av Word 5.1 eller 6.x for Mac å åpne filer fra Word 97 for Windows og Word 98 for Mac.

Office 98 Mac Edition og Office 97 for Windows har samme filformat, ifølge Microsoft.

Mange Mac-brukere bruker fortsatt Office 4.2 og Word 5.1. I prosessen for å overbevise dem å oppgradere til Office 98, lover Microsoft et mer Mac-aktig brukergrensesnitt. Word 98 vil ha muligheten til å kombinere den nye kommandostrukturen for menyene med menyene til den velkjente Word 5.1.

Microsoft har beregnet at rundt 8 millioner mennesker bruker selskapets Mac Office programvare, hvorav rundt 30 prosent fortsatt bruker Word 5.1.

I tillegg er en PowerPoint 97-98 Import Converter for PowerPoint 4.0 tilgjengelig på Microsofts nettsted. Ved hjelp av denne kan Mac-brukerne direkte åpne filer fra PowerPoint 97 for Windows. Og snart også filer fra PowerPoint for Mac.

Office 98 Macintosh Edition skal lanseres den 6. januar på Mac World Expo. Det vil ble det første konkrete eksemplet på Microsoft fornyede forpliktelser overfor Macintosh-plattformen.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.