Klargjør webutgave av MSN Messenger

Microsoft har åpnet en webbasert utgave av hurtigmeldingstjenesten MSN Messenger for offentlig betatesting.

Microsoft har åpnet en webbasert utgave av hurtigmeldingstjenesten MSN Messenger for offentlig betatesting.

Microsoft ventes senere i år å komme med en webbasert utgave av hurtigmeldingstjenesten MSN Messenger. Selskapet kjører nå en offentlig betatest av tjenesten, som gjør at brukerne kan logge seg inn på tjenesten ved hjelp av en vanlig nettleser. Det kreves dog at maskinen har et Windows-operativsystem. Brukeren må i tillegg ha et .NET Passport, for eksempel fra en Hotmail-konto.

På nettstedet til tjenesten, MSN Web Messenger, står det at nettleseren må være Internet Explorer 5.0 eller nyere, Netscape 7.0 eller nyere, eller Mozilla 1.6 eller nyere. Vi testet den derimot med Opera, uten problemer av noe slag. Illustrasjonen til venstre viser MSN Web Messenger i nettopp Opera (versjon 7.52 for Windows).

Tjenesten er nok først og fremst beregnet for de som ønsker å være tilgjengelige på MSN Messenger også når de benytter offentlig tilgjengelige PC-er, for eksempel på en Internett-café. En del funksjonalitet virker noe forenklet, blant annet ser det ikke ut som om det er mulig å sende meldinger til flere brukere på en gang.

Til toppen