Klima på nordisk plattform

Kyoto-avløseren velger CMS plattform fra Dynamicweb.

Kyoto-avløseren velger CMS plattform fra Dynamicweb.

FN`s klimakonferanse COP15, som er avløseren til den velkjente Kyoto-konferansen og som arrangeres i København i slutten av 2009, har valgt den fleksible CMS plattformen Synkron Via fra Dynamicweb Software som plattform for sin hjemmeside.

På denne hjemmesiden blir det mulig å søke informasjon på syv språk, debattere og følge med på Internet og mobiltelefon når hjemmesiden til FN`s klimakonferanse COP15 i København står ferdig.

Hjemmesiden blir tilgjengelig via mobiltelefon og RSS feeds.

- Det er modig av det danske COP15- vertskapet å velge en interaktiv hjemmeside og dermed signalisere at klimakonferansen er en sak for hele verden, sier daglig leder Morten Kaspar Gudmundseth i Dynamicweb Norge.

Hjemmesiden blir bygd på Synkron Via som er en fleksibel plattform som er utviklet til Web 2.0 og som gir mulighet for spesialkonstruerte funksjoner. Web 2.0 skaper relasjoner mellom mennesker ved bruk av sosiale kommunikasjonsverktøy. Innholdet blir lagret slik at det kan brukes i mange og relevante sammenhenger og kanaler. Samtidig kan plattformen håndtere forskjellige tidssoner.

Hjemmesiden skal fungere på syv språk. Klimakonferansen finner sted fra 30.november til 11.desember 2009.

Til toppen