RESULTATERFINANS

Knalltall for HTC

Nye Android-mobiler bidrar til kraftig omsetningsvekst.

Harald BrombachHarald BrombachNyhetsleder
7. apr. 2010 - 12:00

Den taiwanske mobilleverandøren HTC publiserte i går omsetningstall for mars og et foreløpig resultat for første kvartal i 2010.

I mars omsatte selskapet for 16,383 milliarder taiwanske dollar (3,1 milliarder kroner), noe som er 32,38 prosent høyere enn i samme måned i fjor. Omsetningen i hele den første kvartalet av 2010 var på 37,697 milliarder taiwanske dollar (7,2 milliarder kroner), noe som er 19,33 prosent mer enn i samme kvartal i fjor.

De totale driftsinntekstene i første kvartal var på 5,543 milliarder taiwanske dollar (drøyt 1 milliard kroner), mens nettoresultatet før skatt var på 5,745 milliarder taiwanske dollar.

Resultatene er bedre enn selskapet i utgangspunktet hadde forventet.

Ifølge observatører Digitimes har vært i kontakt med, skyldes de gode resultatene blant annet introduksjonen av mobiler som HTC Legend, HTC Design og HTC HD mini, samt leveranser av Android-baserte mobiler til mobiloperatører som T-Mobile og Verizon Wireless.

Les mer om:
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.