RESULTATERFINANS

Knekte ryggen på digital-TV, varsler comeback på web-TV

Konkursen i SmartCom var ikke til å unngå etter omfattende investeringer på digital-TV. Men erfaringene fra web-TV-satsingen er så oppløftende at styreformann og daglig leder i SmartCom varsler et snarlig comeback.

12. juni 2002 - 14:56
digi.noSmartCom AS

Les om konkursen:


Teracom AB


digi.no

Les mer om svenskenes digital-TV:

Selskapet iverksatte en snuoperasjon for trekvart år siden, der virksomhetsnivået ble kraftig redusert og de løpende driftskostnadene bragt ned på et minimum. Selskapet klarte likevel ikke å bære de finansielle belastningene fra tidligere år, selv om web-TV-biten ifølge Eilertsen etter hvert viste en hyggelig utvikling.

6 ansatte mister jobben som følge av SmartCom-konkursen, men Eilertsen håper og tror at arbeidsledigheten for de fleste av dem blir av det kortvarige slaget.

- Vi satser på å gå videre med web-TV-virksomheten, men når, hvordan og med hvem er ennå for tidlig å si, forteller Eilertsen som lover å informere digi.nos lesere om et eventuelt comeback så fort alle brikker faller på plass.

Etter det digi.no kjenner til skiftet Health Education Solutions den 30. mai navn til Smartcom Interactive. Vi gir ikke store odds til de som tipper at web-TV-virksomheten i SmartCom etter hvert blir videreført der.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.