Kobler sammen Notes- og Novell-brukere

NetVision annonserte mandag at Synchronicity for Notes og Synchronicity for NetWare 3 nå er tilgjengelig.

NetVision annonserte mandag at Synchronicity for Notes og Synchronicity for NetWare 3 nå er tilgjengelig.

Synchronicity for Notes sammenkobler Notes/Domino bruker- og gruppekontoer på en intelligent måte med Novell Directory Services-brukere og -grupper.

Systemadministratorer kan skape eller modifisere brukere og grupper i én katalog, og oppdateringen vil bli gjort automatisk og i sanntid i den andre katalogen.

Synchronicity for NetWare 3 integrerer NetWare 3 Bindery med Novell Directory Services.

I følge ledere ved NetVision vil denne synkroniseringen gagne NetWare 3 brukere som ikke har oppgradert til NetWare 4 eller IntranetWare, samt brukere som jobber i blandete miljøer.

Kilder innen firmaet sier til InfoWorld Electric at behovet for Synchronicity produkter vil fortsette fordi det ikke finnes levedyktige alternativer ved siden av multiple kataloger.

Ledere ved NetVision mener også at det er lite sannsynlig at tilliten til multiple kataloger vil endre seg, noe som er årsaken til at de vil muliggjøre et enkelt administrasjonspunkt. De ønsker også å utvide Synchronicity til flere miljøer.

Både Synchronicity for Notes og Synchronicity for NetWare 3 kan fullt ut brukes sammen med Synchronisity for NT. De vil også bli kompatible med Synchronicity for Microsoft Exchange som sannsynligvis vil bli utgitt i løpet av sommeren.

Begge produktene er tilgjengelige nå. Prisen for begge begynner på 14 dollar per bruker for 50 brukere og går ned til fire dollar per bruker for 5.000 brukere.

Til toppen