KOMMENTAR: Digi Ekstra

Nå får digi.nos digitale abonnenter dobbelt så mye innhold

Vi trapper opp satsningen på Ekstra.

Ekstra-abonnenter vil fra september få to digi.no- og to tu.no-saker per arbeidsdag.
Ekstra-abonnenter vil fra september få to digi.no- og to tu.no-saker per arbeidsdag. (Bilde: Kurt Lekanger)

Vi trapper opp satsningen på Ekstra.

I begynnelsen av november 2016 lanserte digi.no vår digitale abonnementstjeneste Ekstra. Digi.no-redaksjonen har siden den gang produsert én eksklusiv sak hver mandag til fredag, skreddersydd for Ekstra. Vårt søsternettsted TU.no har gjort det samme for sitt publikum.

Antall abonnenter har vært overveldende, og nå vil vi belønne dere med dobbelt så mye innhold:

Fra og med mandag 4. september produserer både digi.no og tu.no to daglige saker for Ekstra.

Bestill gratis prøveabonnement på Ekstra her »

Dette får du

Med et abonnement på Digi Ekstra vil du få enda flere saker som går i dybden på teknologi, og reportasjer fra bedrifter som har lykkes med en satsning – og vil dele sine erfaringer. Vi kommer til å fokusere på innhold som hjelper alle dere som jobber med IT i norske bedrifter til å gjøre en enda bedre jobb.  

Du vil finne spennende innsiktsstoff som forklarer teknologi, reportasjer fra norske bedrifter, intervjuer, karrieresaker og mye mer. Og vi kommer ikke bare til å skrive om hva norske bedrifter har fått til – men også hvordan de har fått det til. Meningen er at du skal kunne lære noe av Ekstra-sakene.

Det meste av innholdet på digi.no vil for øvrig forbli åpent.

Vanlige spørsmål

I løpet av de ti første månedene med Ekstra, har digi.no-redaksjonen kommunisert mye med sine digitale abonnenter. Her er noen av de vanligste spørsmålene vi har fått, og svar på disse:

– Får jeg som digital abonnent tilgang til Digis Ekstra-saker? Svaret på dette er todelt. Privatpersoner som abonnerer på Ekstra, får saker både fra tu.no og digi.no, altså fire om dagen. Bedrifter som bestiller abonnement på vegne av mange ansatte, kan velge om de vil betale for tilgang til ett nettsted eller begge.

– Tilbyr dere noen rabattordninger? Bedrifter som ønsker å kjøpe tilgang til mange ansatte, får rabatt, etter en trappetrinnsmodell. Medlemmer av Tekna og Nito får også rabatt. 

– Hvilke andre fordeler får abonnenter? Digitalt abonnement er en ganske ny tjeneste i digi.no og tu.no, og målet er gradvis å utvide abonnementsfordelene. I første omgang tilbyr vi abonnentene rabatt på Teknisk Ukeblad Medias mange konferanser, som er vår nyeste arena for debatt, og en møteplass for ledende stemmer i teknologi-Norge. Etter hvert skal flere digitale tjenester bakes inn i abonnementet.

Ekstra er nytt – også for oss som er ansatt i digi.no. Men vi jobber kontinuerlig for å styrke pakka, og håper våre mest lojale lesere blir fornøyde!

Bestill gratis prøveabonnement på Ekstra her »

Kommentarer (8)

Kommentarer (8)
Til toppen