JUSS OG SAMFUNN

KoMMers konferanse

Torsdag og fredag skal kultur- og næringslivet i Norge lære å blande kultur og kommers. Ifølge arrangørene er konferansen ment som en treningsleir i nytenkning.

Hilde Nyman
4. mars 1999 - 10:27

Det er organisasjonene Multimediaforum Norge og MIDAS-NET Norge som arrangerer konferansen - forkortet KoMM - som finner sted i dag og i morgen. Medarrangører er Norsk Kulturråd og Telenor.

Konferansen består av innlegg i plenum og workshops i mindre grupper, med fire hovedtemaer; tusenårsskiftet, næring, kultur og læring.

Faglig ansvarlig Rita Westvik har satt seg som mål å blande bransjer og bygge nye nettverk ved hjelp av kreativitet og teknologi. Westvik arbeider til daglig i NRK Interaktiv.

Hele konferansen sendes direkte på Multmediaforums hjemmesider.

Parallelt med konferansen blir det laget en egen kunstutstilling hvor teknologi skal være en naturlig del av uttrykket. Blant annet skal en japaner formidle multimediebasert kunst over Internett.

På konferansens deltakerliste finner man navn som Dagbladets kulturredaktør Eva Bratholm, tidligere NRK Interaktiv leder Rolf Brandrud, Monna Nordhagen - Aftenpostens assisterende direktør for markedstab, Telenor Ventures Rune Rinnan, Nasjonalbibliotekar Bendik Rugaas og administrerende direktør i Forskningsparken, Svenning Torp.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.