Komplett åpner endelig i Danmark

Etter lang tids nøling stuper nå Eric Sandtrø inn i det notorisk vanskelig danske markedet.

Både det danske tele- og IT-varemarkedet er notorisk vanskelig med det alle oppfatter som ødeleggende hard konkurranse. Mange aktører sliter med å tjene penger. Norges største nettbutikk, Komplett, har lenge hatt Danmark som et hull på kartet sitt.

Komplett-sjef Eric Sandtrø har tidligere fortalt til digi.no at han har telt på knappene, og i dag morges kom beslutningen: Komplett.dk er nå åpnet.

Komplett.dk gir danske netthandlere et nytt alternativ. Komplett fortsetter sin offensive satsning i Europa og siste tilskudd i rekken av nettbutikker er Komplett.dk myntet på det danske markedet.

Etableringen er trolig ikke så kostbar, for Komplett har et felles nordisk lager i Norge.

– Komplett.dk fremstår i dansk språkdrakt og vi har dansktalende personell på kundeservice, klare til å ta imot henvendelser fra danske kunder. Nettbutikkens kundesenter er samlokalisert med Komplett.se i Göteborg. Varene vil bli sendt fra Kompletts nordiske lager i Norge.

Med åpningen av Komplett.dk har Komplett nå internettbutikker i ni europeiske land og planlegger ytterligere geografisk ekspansjon i tiden fremover, røper Sandtrø.

Komplett er til stede i Norge, Sverige, England, Irland, Nederland, Belgia, Tyskland, Østerrike og nå Danmark.

Til toppen