BEDRIFTSTEKNOLOGI

Komplett e-post gateway i Norge

NettPost AS på Lysaker utenfor Oslo tilbyr e-post-gateway'en Advox Omnigate på det norske markedet.

Eirik Rossen
23. mai 1997 - 11:43

Erik Trondsen i NettPost beskriver produktet som en "komplett e-post gateway mot Internett, GSM-tekst, PS-tekst og faks."

- Poenget er at Advox Omnigate gjør alle konkurrerende e-post-systemer kompatible med hverandre. Brukere av Microsoft Exchange, Microsoft Mail, Lotus Notes, cc:Mail, Novell GroupWise og POP3-klienter kan kommunisere sammen internt og mot alle eksterne tjenester via en og samme gateway.

Omnigate er en sammenslåing av tre kjente Advox-produkter: MimeLink (mot Internett), Mailgate (mot MS Mail og cc:Mail) og Mobicall (mot GSM- og PS-tekst). Det støtter alle typer oppkoblinger mot Internettet, og kjøres under Windows 95 eller NT. Det gir automatisk konvertering av MIME og UUENCODE. Blant sikkerhetsegenskapene er automatisk virusscanning av vedlegg og støtte til tunneller og kryptering.

- Advox AB er svensk, og har utpekt NettPost som enedistributør i Norge, forteller Trondsen. - Omnigate har oppnådd stor suksess i Europa etter at Microsoft ba Advox profilere produktet på deres stand på CeBIT'97. Microsoft har også nylig hatt Advox med på presentasjoner i Asia.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.