Komplett gir opp Europa-satsningen

Komplett-sjef Ole Vinje stengte plutselig nettbutikken i de største europeiske markedene.

Komplett gir opp Europa-satsningen

Komplett-sjef Ole Vinje stengte plutselig nettbutikken i de største europeiske markedene.

Nettbutikken Komplett er Norges største nettbutikk, og de er også store i Sverige. Selskapet har satset friskt ute i Europa, men plutselig ble det stille på den fronten.

I går kunne britiske kunder lese følgende melding på nettbutikkens hjemmeside:

To all visitors of Komplett.co.uk

As of 24 June 2008, Komplett.co.uk has closed down its UK operations. We regret to inform you that it is no longer possible for UK customers to make any purchases from Komplett.co.uk anymore.

We value the customers who bought products from us in the past. Therefore –for the time being, our UK customer service will remain available for enquiries and warranty questions on products bought from Komplett.co.uk. You can contact our customer service department by sending an e-mail to: service@komplett.co.uk. We will do our utmost to answer any e-mail within 2 working days.

Regards,

Komplett.co.uk

Fra Komplett har det vært stille. I juni har selskapet bare sendt ut en børsmelding, og det var for å fortelle om en omsetning på 319 millioner kroner i mai.

Nettbutikkene i Frankrike, Tyskland og Østerrike legges også ned.

- Vi har gjort en nøye vurdering av de utenlandske satsingene vi har. I de landene vi legger ned nå har vi ikke hatt noe særlig volum. Derfor har vi bestemt heller å konsentrere oss om de markedene hvor vi har bra salg, sier Ole Vinje, administrerende direktør i Torp Computing, til Computerworld.

Han forteller videre at Komplett vil fortsette å satse i Danmark og Nederland, og hevder at det ikke dreier seg om store økonimiske tap som en følge av nedleggelsene i England, Frankrike, Tyskland Og Østerrike.

Til toppen