Konkurrent kaprer 180-informatør

1880 Nummeropplysningen ansetter konkurrent for å plukke flere av kundene til Telenor.

Etter at Telenor Teleservice fikk konkurranse tidligere på året, har markedsandelen, av naturlige årsaker, sunket. Fortsatt hevder Telenor at 80 prosent av telefonbrukere som skal ha tak i nummeropplysning henvender seg til innenlandsopplysningen på 1881 eller utenlandsopplysningen på 1882.

1880 Nummeropplysning AS, med sørlandsselskapet Current som eier, påstår å sitte med 16 prosent av markedet etter kort tids virksomhet. Veksten skal ha gitt 250 arbeidsplasser i Kristiansand og Grimstad, og selskapet skal ved nyttårstider kunne håndtere 20 prosent av markedet ved opprettelsen av en ny sentral.

Nå kommer en plansjef fra Telenor Teleservice for å bli med på den forventede oppturen. Roar Johansen hadde ansvaret for alle opplysningssentralene på gamle 180, på det meste 12 sentraler over hele landet.

Nå blir han divisjonsdirektør i 1880 Nummeropplysningen.

- 1880 har raskt blitt en betydelig utfordrer til Telenor, og jeg håper å bidra til å utvikle selskapet videre. Fremover vil vi fokusere på bemanning, kvalitet og utvikling av tjenestespekteret, for å ta ytterligere markedsandeler, sier Johansen i en pressemelding.

Til toppen