KARRIERE

Konkurrent kaprer 180-informatør

1880 Nummeropplysningen ansetter konkurrent for å plukke flere av kundene til Telenor.

Herman Berg
17. okt. 2002 - 15:35

Etter at Telenor Teleservice fikk konkurranse tidligere på året, har markedsandelen, av naturlige årsaker, sunket. Fortsatt hevder Telenor at 80 prosent av telefonbrukere som skal ha tak i nummeropplysning henvender seg til innenlandsopplysningen på 1881 eller utenlandsopplysningen på 1882.

1880 Nummeropplysning AS, med sørlandsselskapet Current som eier, påstår å sitte med 16 prosent av markedet etter kort tids virksomhet. Veksten skal ha gitt 250 arbeidsplasser i Kristiansand og Grimstad, og selskapet skal ved nyttårstider kunne håndtere 20 prosent av markedet ved opprettelsen av en ny sentral.

Nå kommer en plansjef fra Telenor Teleservice for å bli med på den forventede oppturen. Roar Johansen hadde ansvaret for alle opplysningssentralene på gamle 180, på det meste 12 sentraler over hele landet.

Nå blir han divisjonsdirektør i 1880 Nummeropplysningen.

- 1880 har raskt blitt en betydelig utfordrer til Telenor, og jeg håper å bidra til å utvikle selskapet videre. Fremover vil vi fokusere på bemanning, kvalitet og utvikling av tjenestespekteret, for å ta ytterligere markedsandeler, sier Johansen i en pressemelding.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.
Tekjobb
Se flere jobber
En tjeneste fra