Konsolidering blant norske konsulenter

Making Waves overtar Tarantell, og får Umoe IKT som største eier.

Konsolidering blant norske konsulenter

Making Waves overtar Tarantell, og får Umoe IKT som største eier.

To norske IT-konsulentselskaper melder at de slår seg sammen: Making Waves kjøper Tarantell. Samtidig går Umoe IKT, som i dag eier Tarantell, inn på eiersiden i Making Waves. Som største eier i det sammenslåtte selskapet, får Umoe IKT også styrerepresentasjon i Making Waves.

Making Waves og Tarantell er begge rundt ti år gamle.

Making Waves har 140 ansatte fordelt på kontorer i Oslo, London og Krakow. Staben omfatter rådgivere, interaksjonsdesignere, grafiske designere, systemutviklere og prosjektledere. Virksomheten i Polen teller 35 ansatte som er spesialisert på mobile løsninger med iOS (Apple) og Android. Hovedtyngden av kundene er innen offentlig sektor, varehandel, reiseliv og organisasjoner.

Tarantell har 56 ansatte med kompetanse innen markedsføring, kommunikasjon, systemutvikling, forretningsutvikling og informasjonsdesign. Leveransene er virksomhetskritiske, nettbaserte løsninger. Hovedtyngden av kundene er innen bank, forsikring, varehandel og media.

Administrerende direktør Dag Honningsvåg i Making Waves mener de to selskapene utfyller hverandre godt. Han tror det sammenslåtte selskapet vil framstå som «enda mer attraktiv i konkurransen om nye kunder og store kontrakter». Strategien er å bli et «flaggskip innen design og utvikling av internett og mobile løsninger».

Konsernsjef André Løvestam i Umoe IKT presiserer at Making Waves skal bli et «digitalt flaggskip, både i og utenfor det norske markedet».

Det nye Making Waves skal ha et bredere virksomhetsområde enn i dag. Det nye virksomhetsområdet beskrives slik: «Å videreutvikle løsningsområder som portaler, e-handel, mobile løsninger, skreddersydde applikasjoner, samhandling og intranett, samt forretningsrådgivning, merkevarebygging og designdrevet innovasjon.»

Til toppen