RESULTATERFINANS

Kontor i Danmark skal lokke store kunder

BBS, eid av de store bankene, har gjennom et oppkjøp tatt steget inn i Danmark og Tyskland.

12. feb. 2007 - 08:53

BBS, IT-sentralen bankene eier sammen for primært å få utveklset data og penger, har tatt skritte ut av Norge.

BBS kjøper det danske selskapet LD Betalingssystemer, et selskap som tilbyr kort-terminaler i Danmark. Selskapet har også virksomhet i Tyskland.

LD Betalingssystemer AS har 21 ansatte og har 20 000 terminaler tilknyttet til det danske, grønlandske, færøyske og tyske markedet. Hva BBS betaler opplyser ikke selskapet.

- BBS forsterker sin satsning på det nordiske terminalmarkedet gjennom dette oppkjøpet. Det er under ett år siden vi gikk inn i det svenske markedet, og allerede ser vi resultater av den nordiske satsingen. BBS posisjonerer seg på ny som en attraktiv tilbyder og samarbeidspartner blant de store kjedene innen varehandelen, sier Erik Tomren, Direktør for handel og varekjøp i BBS.

En rekke kjeder etterspør løsninger på tvers av de nordiske landene. Når de skal velge betalingsterminalløsninger, ønsker de fleste å forholde seg til én felles nordisk aktør. De ønsker i liten grad flere nasjonale leverandører med ulike terminaler, programvarer og servicetilbud. Med BBS sitt oppkjøp i Danmark får de store kjedene nå et reelt alternativ til Point, som er den dominerende aktøren i det nordiske markedet, hevder BBS.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.