RESULTATERFINANS

Kontorplassen.no åpner London-avdeling

Kontorplassen.no tar nå sitt web-baserte økonomi- og administrasjonssystem til utlandet. Første stopp: London.

13. mai 2003 - 13:31

Kontorplassens London-kontor ble nylig åpnet av næringsminister Ansgar Gabrielsen, og Norges ambassadør i England, Tarald Brautaset, var også til stede under åpningen.

I England bærer Kontorplassen.no navnet 24SevenOffice.com med adresse Surrey Research Park. Kontoret er en del av et tverrfaglig prosjekt mellom University of Surrey og Norges Eksportråd.

Kontoret i Surrey er imidlertid bare første etappe i Kontorplassens internasjonale satsing; i løpet av året vil Kontorplassen.no være på markedet også i Sverige, Tyskland, Spania, Portugal og Brasil.

Kontorplassen.no eies av IKT Interactive AS med hovedsete i Skien og avdelingskontor i Oslo. Selskapets bedriftsidé er å selge et 100 prosent web-basert økonomi- og administrasjonsystem for små og mellomstore bedrifter (SMB).

Kontorplassen.no inneholder alle nødvendige funksjoner for en vanlig SMB bedrift: Økonomi (regnskap, logistikk, faktura, lønn, produktstyring), CRM (kundeoppfølging, timeregistrering, planlegger), ledelse (prosjektstyring, HRM, kjedestyring, analyse), publisering (websider, dokumenter, filbehandling), kommunikasjon (e-post, diskusjonsforum, chat, sms, ip-telefoni) og filbehandling.

Les mer om:
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.