BEDRIFTSTEKNOLOGI

Kort tilgjengelighet for Office 2003 Beta 2

Ved en feil lå Office 2003 Beta 2 tilgjengelig på MSN noen timer, og avslørte interessante detaljer fra Microsofts kommende storlansering.

20. feb. 2003 - 11:34

Noe av det mest interessante var bekreftelsen på at det offisielle navnet på Office 11, Microsofts etterfølger til Office XP, blir Office 2003.

I forrige uke ble det kjent at Microsoft forberedte en masseutsending av beta 2-utgaven av Office 11 i mars, for å trekke flere hundre tusen brukere inn i den endelige testingen etter at 12.000 betatestere hadde hatt en første forsøksutgave til utprøving siden oktober i fjor.

Les også:

Cnet skriver at Microsoft-portalen MSN lot ”Office 2003 Beta 2” liggende tilgjengelig for nedlasting i seks timer onsdag.

De som fikk tak i produktet, melder om en del endringer i forhold til første beta-utgave.

E-postklienten Outlook er omdøpt til Outlook 2003 with Business Contact Management, en navneutvidelse som antakelig gjenspeiler utvidet funksjonalitet i kontaktlisten.

Utvidelsen av Office-pakken til en lett utgave av Word, beregnet på raske notater, er bekreftet.

Detaljer om XML-håndteringen i Office er ennå ikke klare.

Beta 2 omfatter både SharePoint Portal 2.0, SharePoint Team Services 2003, FrontPage 2003 og Publisher 2003.

SharePoint Portal 2.0, et verktøy for å la dataukyndige lage portaler, antas å betinge en integrering mot skjemaverktøyet InfoPath, tidligere kalt Xdocs. InfoPath seiler dessuten opp som klient mot serverapplikasjoner som SharePoint Portal Server og BizTalk Server.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.