Kort tilgjengelighet for Office 2003 Beta 2

Ved en feil lå Office 2003 Beta 2 tilgjengelig på MSN noen timer, og avslørte interessante detaljer fra Microsofts kommende storlansering.

Noe av det mest interessante var bekreftelsen på at det offisielle navnet på Office 11, Microsofts etterfølger til Office XP, blir Office 2003.

I forrige uke ble det kjent at Microsoft forberedte en masseutsending av beta 2-utgaven av Office 11 i mars, for å trekke flere hundre tusen brukere inn i den endelige testingen etter at 12.000 betatestere hadde hatt en første forsøksutgave til utprøving siden oktober i fjor.

Les også:

Cnet skriver at Microsoft-portalen MSN lot ”Office 2003 Beta 2” liggende tilgjengelig for nedlasting i seks timer onsdag.

De som fikk tak i produktet, melder om en del endringer i forhold til første beta-utgave.

E-postklienten Outlook er omdøpt til Outlook 2003 with Business Contact Management, en navneutvidelse som antakelig gjenspeiler utvidet funksjonalitet i kontaktlisten.

Utvidelsen av Office-pakken til en lett utgave av Word, beregnet på raske notater, er bekreftet.

Detaljer om XML-håndteringen i Office er ennå ikke klare.

Beta 2 omfatter både SharePoint Portal 2.0, SharePoint Team Services 2003, FrontPage 2003 og Publisher 2003.

SharePoint Portal 2.0, et verktøy for å la dataukyndige lage portaler, antas å betinge en integrering mot skjemaverktøyet InfoPath, tidligere kalt Xdocs. InfoPath seiler dessuten opp som klient mot serverapplikasjoner som SharePoint Portal Server og BizTalk Server.

Til toppen