KPNQwest konkurs

Nederlandske KPNQwest, i Norge frontet av Steffen Hellum (bildet), måtte fredag ettermiddag erkjenne at de ikke kunne finne nye eiere til å redde selskapet. Dermed slås gamle EUnet konkurs.

KPNQwest har i lang tid jobbet for å finne nye investorer som kunne tenke seg å redde Internett-selskapet, men måtte gi opp i ettermiddag.

Les også:

I en pressemelding (PDF-format, åpnes i nytt vindu) skriver selskapet at det ikke var noen snarlig løsning i sikte, dermed måtte man levere inn konkursbegjæring fredag ettermiddag.

Det multinasjonale selskapets døtre vil måtte følge etter inn døra til skifteretten, men det er ventet at flere av dem vil finne nasjonale løsninger for videre drift. Det kan også være tilfelle for norske KPNQwest, for skal vi tro administrerende direktør Steffen Hellum så går virksomheten her på berget brukbart økonomisk.

Ledelsen i KPNQwest Norway vil ta helga til hjelp for å se nærmere på hvilke tiltak som kan gjøres for å opprettholde virksomheten i Norge, men tør ikke gi noen garantier om at de vil lykkes.


Flere av landets nettaviser, deriblant landets største, VG, får levert hostingtjenester fra KPNQwest.

Til toppen