KPNQwest-kunder mister kanskje forbindelsen

Finner ikke den konkurs-truede Internett-leverandørene KPNQwest en løsning i løpet av noen dager, vil kundene møte svarte skjermer.

Internett-leverandørene KPNQwest er i praksis konkurs og leter etter noen som vil overta selskapet. Men nå har jakten pågått en stund og kreditorene mister snart tålmodigheten.

Les også:

Hvis selskapet ikke finner en løsning, vil man i løpet av et par dager måtte skru av hele selskapets nett, skriver Wall Street Journal etter å ha snakket med flere interne kilder.


I de fleste tidligere konkurser, som i norske Enitel, har kundene kunnet arbeide videre uten å merke noe større problemer. Stenging av nettet vil være en katastrofe for alle KNPQwest-kunder i Norge og andre land.

Spørsmålet er om konkurrentene har kapasitet og klarer å koble over alle kunder som nå leter etter alternativer fort nok. KPNQwest har over 100.000 bedrifter som kunder verden over. Det er ukjent hvor mange bedriftskunder selskaper har her i Norge - selskapets ledelse satt i møte da digi.no ringte i dag morges.

Ifølge amerikanske medier skal AT&T være den mest interesserte kjøperen og selskapet skal allerede ha satt i gang en due dilligence-prosess.

Til toppen