KORTNYTT

Kraftig bedring for IFS

5. feb. 2004 - 12:42

IFS, en av Skandinavias ledende IT-leverandører, la i dag frem et driftsresultat for fjerde kvartal på 50 millioner svenske kroner. Det er en resultatforbedring på nærmere 500 millioner kroner sammenlignet med samme periode i fjor som endte i minus 441 millioner kroner.

For 2003 sett under ett ble driftsresultatet minus 29 millioner kroner, som er en forbedring på 612 millioner svenske kroner i forhold til 2002. IFS forventer at markedet forbedrer seg i 2004, noe som vil gi ytterligere resultatforbedring og høyere kontantstrøm.

- Økte lisensinntekter og kostnadsreduksjoner er hovedårsaken til den kraftige resultatforbedringen, sier administrerende direktør Glenn Arnesen i IFS Norge.

IFS Norge har i 2003 styrket sin posisjon i det norske markedet, og omsetningen har økt til over 260 millioner kroner.

- Vi ser positivt på 2004, og går inn i det nye året med et godt ordregrunnlag som blant annet inkluderer kontrakten med Jotun som ble inngått på slutten av fjoråret, sier Arnesen.

IFS er en av de største tilbyderne av forretningssystem på verdensmarkedet. IFS fokuserer på å forenkle komplekse prosjekter for raskt å kunne hente ut effekter av IT-investeringene. Selskapet opererer i 45 land og har mer enn 350 000 brukere verden over. IFS er notert på børsen i stockholm. IFS Norge AS er en av de ledende leverandørene av forretningssystemer i Norge og har ca. 200 medarbeidere fordelt på hovedkontor i Asker og regionkontor i Stavanger.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.