Kraftig resultat-fremgang for Umoe IKT

Omsetningen står på stedet hvil, men selskapet leverte større overskudd.

Kraftig resultat-fremgang for Umoe IKT

Omsetningen står på stedet hvil, men selskapet leverte større overskudd.

Umoe IKT har sammen med datterselskapene Tarantell og Umoe Consulting oppnådd en omsetning på 1.394 millioner kroner i 2007. Det er en fremgang på 2,1 prosent sammenlignet med året før.

På resultatsiden var fremgangen markant større. Umoe IKT kunne legge frem et overskudd på 92 millioner kroner, en fremgang på 37 prosent fra 67 millioner året før.

- Vi er svært fornøyd med resultatet, etter et år med fusjon og ser også positiv utvikling for årets siste kvartal. Det er dessuten gjort betydelige investeringer i nytt kundenett, systemer og driftssentre i 2008, sier Svein Berntsen, administrerende direktør i Umoe IKT, i en pressemelding.

Umoe IKT har på relativt få år blitt en av de største kompetansebedriftene som leverer tjenester innenfor systemintegrasjon, drift, kommunikasjon og consulting, i det norske markedet.

- På tampen av 2007 kjøpte vi teleselskapet Voop og etablerte Umoe Communication AS. Med dette styrker vi vårt område innenfor kommunikasjon med ressurser og nyutviklet teknologi, fortsetter Berntsen.

Han tror på et godt år i år.

- Vi er godt posisjonert for 2008 og fortsetter strategien med våre tre samarbeidende forretningsområder Business Solutions, Networks og Consulting, avslutter Bentsen.

Til toppen