Kraftig vekst for SAP på nett

Programvareselskapet SAP ble mye kritisert for å ikke være rask nok på nettet. Nå kan selskapet vise til en enorm vekst av mySAP.com, som nå har 4 millioner brukere.

SAP AG fikk mye kritikk for at de var noen sinker til å satse skikkelig på nettet. Men det tyske programvarehuset har nå all grunn til å være fornøyd, melder Reuters.

For nå kan selskapet skilte med en enorm vekst av brukermassen på tjenesten mySAP.com, som nå er oppe i 4 millioner. Det er gode nyheter for selskapet som har lagt mye prestisje i produktet. Det er mySAP.com som skal tilføre Europas ledende programvarehus ny vekst i årene som kommer.

MySAP.com er et nettbasert system som gjør kundene i stand til å lage nettbaserte tjenester for hele organisasjonen, slik at arbeidsflyten og kontakt med kunder skal gå lettere. Konkurrentene er giganten Oracle og Siebel Systems samt en lang rekke mindre selskaper.

- SAP var sett på som tapere for halvannet år siden. Men vi så aldri på oss selv som tapere, sa en selvsikker Hasso Plattner, styreformann i SAP, på SAPs brukerkonferansen SAPPHIRE.

Aksjemarkedet reagerte med å sende aksjen opp tre prosent i Frankfurt da selskapet offentliggjorde brukertallene.

Til toppen