Kraftig vekst i ErgoGroup

Terje Mjøs og ErgoGroup vokser raskt gjennom oppkjøp, men leverer også organisk vekst.

Kraftig vekst i ErgoGroup

Terje Mjøs og ErgoGroup vokser raskt gjennom oppkjøp, men leverer også organisk vekst.

Postens heleide datterselskap ErgoGroup er en av bransjens mest aktive oppkjøpere. De har nylig kjøpt 75 prosent av aksjene i konsulentselskapet Bekk, og har tidligere kjøpt store selskaper som blant annet Allianse.

Nå har selskapet lagt frem tallene for årets tredje kvartal, og det er en godt fornøyd sjef som kan fortelle at selskapet vokser kraftig.

- Resultatene i tredje kvartal viser at vi ytterligere har styrket vår posisjon som en betydelig it-leverandør i det nordiske markedet. Vi har allerede passert årsomsetningen for 2006 og kan skilte med både god organisk og uorganisk vekst, sier Terje Mjøs, administrerende direktør i ErgoGroup.

Omsetningen endte på 1.313 millioner kroner. Inkludert oppkjøp er det en vekst på hele 40 prosent sammenlignet med i fjor, og holdes oppkjøpene utenfor viser det en vekst på 8 prosent.

Driftsresultatet endte på 82 millioner kroner, mot 67 millioner for et år siden.

- Aktivitetsnivået i forretningsområdene som leverer løsninger og applikasjonstjenester har vært høyt i hele 2007, og spesielt sterke er resultatene i våre kompetansemiljøer på Business Intelligence, Oracle ERP, rådgivning og systemintegrasjon, sier Mjøs.

Selskapet har nå 3.500 ansatte totalt.

Til toppen