Kreativ fakturering fra Merkantildata

Finske Leonia Bank er neste bank som satser på ProPay fra det tidligere Provida. Lisensinntekter blir avhengig av betalingsvolumet som prosesseres i systemet.

Finske Leonia Bank er neste bank som satser på ProPay fra det tidligere Provida. Lisensinntekter blir avhengig av betalingsvolumet som prosesseres i systemet.

Ementor, Merkantildatas konsulentselskap innen e-business, forteller at selskapet skal ha inngått en kontrakt om leveranse av det internasjonale betalingsformidlingssystemet ProPay til Leonia Bank i Finland.

Kontrakten følger etter at Merkantildata nylig har meldt om tilsvarende kontrakter både med en italiensk bank og med engelske Barclays Bank.

Kjøp av ProPay inngår ifølge meldingen som en del av en strategisk satsing innenfor betalingsformidlingen i Leonia, og skal utgjøre kjernen i Leonias fremtidige tilbud og løsning på dette området.

Kontrakten gjennomføres av Ementors enhet for leveranser av systemer til bank og finans - Provida. Verdien skal være på mer enn 25 millioner kroner over en treårsperiode.

Det skal videre være muligheter for ytterligere tjenestesalg og lisensinntekter avhengig av betalingsvolumet som prosesseres i systemet. Leveranseprosjektet vil starte opp innen kort tid, og leveransen vil bli fullført i løpet av 2001.

-Vi har nettopp gjennomført en leveranse av ProPay til Royal Bank of Scotland, hvor systemet gikk i produksjon i forrige måned. Med disse kontraktene er vi godt posisjonert som en internasjonal leverandør av betalingsløsninger til mellomstore og store banker, uttaler Svein Stavelin, administrerende direktør i Ementor.

Til toppen