KARRIERE

Kreativt Forum ansetter daglig leder

Geir Osnes er engasjert som daglig leder i reklamebransje-foreningen Kreativt Forum. Foreningen vil nå bli mer synlig, blant annet ved å sette fokus på videre rekruttering og økt distribusjon av KF-avisen.

Therese Werenskiold
14. feb. 2000 - 16:02

Geir E. Osnes (34) har blitt engasjert som konstituert daglig leder i reklamebransjens forening, Kreativt Forum. Osnes har tidligere erfaring fra foreningen som nestformann i styret perioden 1996 til 1998, samt som Gullblyant-ansvarlig i 1997.

Osnes har de siste fire årene hatt ansvaret for Kreativt Forums sponsorprogram. Han er utdannet diplom markedsøkonom ved NMH og er i dag hovedaksjonær og strategisk konsulent i Norges største lydbyrå, Både Og...AS. Denne oppgaven vil han fortsatt følge ved siden av sitt nye verv i Kreativt Forum, skriver foreningen i en pressemelding.

Kreativt Forum er inne i brytningens tid, og Geir Osnes vil få ansvaret for å utvikle foreningen til å bli en offensiv inspirator og en ideologisk fanebærer for den kreative delen av kommunikasjonsfaget.

- Jeg har et stort hjerte for Kreativt Forum og gleder meg til å videreutvikle organisasjonen. Forandringene må først og fremst skje på det administrative nivået, og øverst på agendaen står videre rekruttering, økonomisk vekst, økt distribusjon av avisen og nye og mer synlige lokaler, sier Osnes i pressemeldingen.

Flere artikler om Kreativt Forum finner du her:


Beskjedne nettambisjoner i Kreativt Forum
KF-redaktør slutter
Vakuum for KF

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.