RESULTATERFINANS

Krever betalt for bedre homotilgang

Allerede 600 medlemmer har betalt inngangsbilletten til Gaysir InteraktivPluss som koster 120 kroner for tre måneder adgang. Portalen håper på 5.000 medlemmer.

24. juni 2002 - 14:16

Homoportalen Gaysir, som startet virksomheten i 2000, opplyser at reklameinntekter ikke holder for å holde skuta flytende. Nå lanserer nettstedet en betalingstjeneste for aktive brukere, 120 kroner for tre måenders inngangsbillett, eventuelt ti kroner døgnet.

"Det er ikke med lett hjerte vi innfører en betalingstjeneste på Gaysir, men reklameinntektene er ikke store nok til å dekke den løpende drift slik at vi har få andre valg. Vi tror likevel at når vi nå innfører en betalingstjeneste, så vil mange finne denne tjenesten verd prisen man må betale.", skriver Gaysir på nettsidene sine.

"Gaysir InteraktivPluss" er et tilbud som inneholder bildegallerier av andre brukere, private praterom og større kapasitet når det gjelder antall meldinger i postkassen. Dessuten vil man kunne få muligheten til å se alder og bosted på andre brukere, hvilke brukere som har deg som favoritt og muligheten til å lagre søk man foretar på andre brukere.

Ett døgn etter lansering har nesten 600 brukere av Gaysir oppgradert sitt medlemsskap til Gaysir InteraktivPluss. Forsatt vil "Gaysir Interaktiv", hvor det i dag er registrert over 16.000 brukerprofiler, være gratis.

- Vi er overveldet over den responsen vi har sett blant våre brukere. Dette viser at brukerne av Internett er villig til å betale for tjenester de mener er gode nok, tror markedssjef i Gaysir, Jim Roger Høyen.

- Vi håper på å få rundt 5000 betalende Gaysir InteraktivPluss medlemmer i løpet tolv måneder, sier han.

I løpet av ett døgn er drøyt 5000 brukere innom nettstedet for å sjekke profilen og postkassen sin. Tjenesten er like populær på dagtid som kveldstid, og det er mellom 400 og 700 medlemmer innlogget fra tidlig morgen til sen kveld.

Nettstedet Gaysir.no er eied av selskapet Gaysir AS som har 30 aksjonærer. Utvikling og drift av nettstedet skjer på frivillig basis av en redaksjon på seks medlemmer og veldig mange frilansere.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.