JUSS OG SAMFUNN

Krever kjempe-erstatning etter oppkjøp

I en strid om 200 millioner kroner er både Mamut og 24SevenOffice skråsikre.

De norske programvareselskapene 24SevenOffice og Mamut har vært i konflikt siden Mamut ifjor kjøpte Active 24 etter at Active 24 og 24SevenOffice inngikk en strategisk samarbeidsavtale.

24SevenOffice hevder at Active 24 misligholdt avtalen etter at Mamut kjøpte selskapet og tok det av børs. De sa derfor opp avtalen og krevde erstatning på hele 200 millioner kroner.

Mamut på sin side benekter at de har misligholdt avtalen. De krever at 24SevenOffice trekker sine påstander og at 24SevenOffice betaler for kostnadene saken har påført Mamut.

I dag starter rettsaken mot Mamuteide Active 24 i Oslo Tinghus. Saken er berammet til en uke og skal omhandler Active 24 sitt mislihold av inngått partneravtale med påfølgende heving fra 24SevenOffice ASA og motsøksmål fra Active 24.

Partene har tidligere møtt hverandre i forliksrådet, men det var ikke mulig å komme frem til enighet der. Dermed må saken tas til Tingretten. 24SevenOffice kort tid etter at de ville komme til å gjøre det, men det har tatt litt tid.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.