Kringkast dine beskjeder i tale eller tekst

Tjenesten "Broadcast Messaging" fra UMS lar deg styre masseutsendinger av faks, SMS og talemeldinger gjennom et rimelig abonnement.

Tjenesten "Broadcast Messaging" fra UMS lar deg styre masseutsendinger av faks, SMS og talemeldinger gjennom et rimelig abonnement.

Administrerende direktør Tom Muggerud i UMS AS understreker også den fordelen du kan ha av å gjøre talemeldingene interaktive.

- Uansett hva du sender ut, forholder du deg til det samme web-grensesnittet. Infrastrukturen vår kan håndtere 40.000 fakser i timen, og du får nøyaktig rapport om hva som er gått gjennom, og hva som ikke er nådd fram.

For å kringkaste en talebeskjed, oppretter du først lydfilen ved å tale inn en beskjed til deg selv. Så sender du lydfilen til alle mottakere på en forhåndsdefinert liste. Her kan du bygge inn interaktivitet. Du kan for eksempel innkalle til et møte, og be mottakeren trykke "1" hvis hun kan, og "2" hvis hun ikke kan. Mottakere som ikke tar telefonen, får lagt beskjeden inn på sin telefonsvarer. I rapporten vil du se hvem som kan og ikke kan komme, og hvem som ikke har svart.

- Vi har i dag kapasitet til å sende ut over 50.000 slike talende beskjeder i timen, dersom lydfilen er på rundt 30 sekunder. Vi er i dialog med mange som kunne tenke seg dette integrert i sine systemer.

I likhet med UMS-tjenesten Unified Messaging, tilbys også Broadcast som abonnementsordning med etableringsavgift, månedsavgift og kost per melding. Implementering tar ikke mer enn tre til fire dager.

Anvendelsesmulighetene for denne tjenesten er svært mange. Oslo Sporveier opplevde 1. mars i år at kommunikasjonssystemet deres sviktet helt. Mange titusen passasjerer var fanget i T-banesystemet, men trafikkledelsen fikk ikke kontakt med vognførerne, trass i at både Telenor og NetCom har dekning i tunnelene.

- Det hadde kostet noen få tusenlapper å etablere Broadcast slik at de kunne sendt talebeskjeder eller SMS-meldinger til samtlige vognførere straks feilen oppstod, konstaterer Muggerud.

Til toppen