BEDRIFTSTEKNOLOGI

Krymp ned Internett og skriv ut

Det ligger trolig over to milliarder sider på Internett. Når du skal skrive ut, er det greit å spare på papiret.

28. sep. 2000 - 10:00

Da er FinePrint et hendig verktøy. For en vanlig Internett-side sprer litt bunntekst og kanter av bannere ut over fire sider. FinePrint legger seg foran din vanlige skrivedriver og lar deg forminske Internett-sider til å passe inn på A4-ark. Du kan krympe opp til åtte vanlige sider inn på et A4-ark. Med forhåndsvisning kan du se på resultatet mens du velger.

Programmet lar deg også legge på ikoner og tekst som konfidensielt på kryss av arket. Gratisversjonen legger på en annonse nederst på arket, mens betalversjon kjører uten.

Gratis-programmet lar deg angi Internett-server du vil lete igjennom og et eller flere søkebegrep. Programmet henter så alle sider på serveren og leter igjennom dem for deg. Personal Search Agent kan også kopiere bildefiler og epost-adresser. Programmet er gratis fordi det viser reklame i samarbeid med et selskap som heter Radiate.

Lenke til dagens nettjuvel:
Last ned Fine Print

Under følger de siste nettjuvélene:


Se også listen over tidligere nettjuvéler fra høsten og vinteren 1999, tidligere nettjuveler vinter 2000 og Nettjuveler sommer og høst 2000


digi.no mottar gjerne tips om gode nettjuveler: Send tips og kommentarer til kvanum@digi.no
Shareware og freeware:
Ikke all programvare har en prislapp med fire eller fem sifre. Noe av de beste og mest nyttige verktøyene er enten gratis eller koster noen små hundrelapper - hvis du er fornøyd. digi.no vil derfor daglig tipse deg om et nyttig shareware- eller freeware-program, men av og til vil vi snike inn fullstendig nytteløs moro. Følg med!
&nbsp:
Nyttige programmer Vedlikehold og teknikk
Internett Bare moro

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.