JUSS OG SAMFUNN

Kun gratis aksess for svenske everyday-brukere

Den nye skandinaviske portalen i regi av MTG og NetCom, vil i første omgang bety gratis Internett kun for svenske brukere. Men MTG/NetCom fikk det travelt da både Telenor og norske NetCom i dag lanserte sine gratistilbud.

Hilde Nyman
4. aug. 1999 - 13:43

Som digi.no kunne melde i forrige uke, skal mediekonsernet Modern Times Group sammen med NetCom AB i Sverige lansere en portal i de skandinaviske land. NetCom AB har gjennom Tele2 718.000 nettabonnenter i Sverige, og 100.000 Connect 2 Internett-kunder.

Etter at denne saken hadde stått på trykk, var tilbakemeldingen fra Tele 2 Norge at de "ikke har noen planer om å lansere dette".

Men i dag har både Telenor og NetCom i Norge proklamert at de tilbyr "gratis" Internett. Og da får Tele2 det travelt.

- Telenor og NetCom har lansert gratis nettaksess nå. Telenor kaller det frisurf men det vi skal komme med er langt billigere, sier fungerende markedsdirektør Anders Jørgensen til digi.no. Men når de kan tilby gratis nettaksess vil han ikke spekulere i, annet enn å bekrefte at det nå er planer om å tilby gratis aksess.

Everyday-portalen vil bli tilpasset de enkelte skandinaviske land, og følgelig vil én versjon være skreddersydd for norske brukere.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.