ANALYSER

Kun Sony utfordrer Apple og Samsung

Svært få deltakere i salgstoppen hos Telenor.

Sony Xperia V er den eneste smartmobilen som hindrer at Apple og Samsung har samtlige plasser fra 1 til 8 på Telenors salgstopp for februar.
Sony Xperia V er den eneste smartmobilen som hindrer at Apple og Samsung har samtlige plasser fra 1 til 8 på Telenors salgstopp for februar. Bilde: Sony

Telenor kom i går med en oversikt over de ti mest solgte smartmobilene i selskapets nettbutikk. Alle de tre nyeste versjonene av iPhone er med, mens Samsung har hele fem modeller med på listen. Det eneste som hindrer de to selskapene å ha samtlige plasseringer fra 1 til 8, er Sonys Xperia V på sjuende plass. Men den har falt to plasseringer siden januar.

Apples iPhone 5 er fortsatt den mest solgte smartmobilen hos Telenor, som vanlig etterfulgt av Samsung Galaxy S III. 4G-utgaven av Galaxy S III har derimot rykket opp på tredjeplass, etter en sjuendeplass i januar.

Rekkefølgen er ellers som i januar, bortsett fra at Samsung Galaxy S III Mini har kommet inn på en niende plass og dermed skjøvet Galaxy Note II ut av topp ti.

Nokias Lumia 920, den eneste Windows-telefonen på listen, falt fra niende til tiende plass i februar.

De mest solgte smartmobilene gjennom Telenors nettbutikk i henholdsvis februar og januar 2013.
De mest solgte smartmobilene gjennom Telenors nettbutikk i henholdsvis februar og januar 2013. Bilde: Telenor

Også NetCom kommer med en tilsvarende liste hver måned. Digi.no kommer tilbake til disse tallene så snart de foreligger.

    Les også:

Les mer om:
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.