Kundene og partnere til Fast går sammen

Fast har nå blitt såpass store at kunder og partnere nå etablerer brukergrupper.

Kundene og partnere til Fast går sammen

Fast har nå blitt såpass store at kunder og partnere nå etablerer brukergrupper.

De største selskapene har egne brukerforeninger hvor kunder og partnere kan diskutere produkter og teknologi med hverandre, samt utveksle erfaringer. I Norge har blant annet Microsoft Manus (Microsoft Advanced Network User Society) og Citrix har CUG (Citrix User Group).

Nå har også det norske søkemotorselskapet Fast oppnådd en såpass størrelse i markedet at de har fått sin egen forening.

25 representanter fra kunder og partnere samlet seg i Gamle Logen for stiftelsesmøte og bruker gruppens første samling. Der fikk de blant annet høre litt om noen av Fasts kommende nyheter fra teknologisjef Bjørn Olstad og litt om noen av kundenes erfaringer så langt.

Tohr Are Helge ble valgt til brukerforeningens første leder. Han er til daglig seniorkonsulent i Comperio, et konsulenthus som spesialiserer seg på Fast-løsninger. De var også initiativtagere til brukerforeningen.

Deltagerne i Fast User Group, som gruppen blir hetende, vil få tidlig tilgang til nyheter og informasjon fra Fast om nye teknologier og produkter. I tillegg vil de få direktetilgang til nøkkelpersoner i Fast-systemet.

Fast er allikevel klar på at dette er en forening for brukerne og at de bare vil støtte oppunder foreningen uten å blande seg inn.

Fasts sjef for produktmarkedsføring, Andrew McKay var også tilstede for å fortelle litt om hvordan brukergrupper fungerer. Han fortalte også at det vil bli flere slike brukergrupper rundt om i verden etterhvert, men at denne skandinaviske foreningen er Fasts første.

Til toppen