Kutter prisene på mobilt bredbånd

Vil ha flere til å nettsurfe med mobilen og gjør som konkurrentene.

Kutter prisene på mobilt bredbånd

Vil ha flere til å nettsurfe med mobilen og gjør som konkurrentene.

Aktive brukere kvier seg for å surfe med mobilen og mye av årsaken tilskrives stive priser. Det blir det nå slutt på.

Både Network Norway og Telenor har satt ned prisene drastisk. Nå følger NetCom etter.

I dag varsler NetCom at de kutter prisene på mobilt bredbånd for bedriftskundene, og gjør samtidig endringer i privatmarkedet.

Prisen for fri bruk av data kuttes med nesten 40 prosent til 249 kroner i måneden. Samtidig relanseres NetComs Premium-abonnnement, med fri bruk av over 2500 wlan-soner i Norden i tillegg til mobil data for 399 kroner i måneden.

I januar kuttet Telenor dagsprisen for å surfe på internett over mobilen fra 75 til 10 kroner. Kostnaden skal aldri overstige en tier per dag. Og Network Norway kunngjorde rett før en prismodell for 3G-mobilsurfing som bevisst var lagt opp med tanke på å utfordre abonnementene til Telenor og NetCom.

- Vi ønsker å tilpasse oss et marked i sterk vekst, og senker prisene samtidig som vi legger frem en abonnementsportefølje som er bedre tilpasset ulike behov. Senere denne måneden vil vi også komme med endringer i privatmarkedet. Målet er å gjøre det enklere for kunden å orientere seg og gjøre riktige valg, sier NetComs kommunikasjonssjef Øyvind Vederhus.

iPhone har stått i spissen for en bølge av mobil nettsurfing det siste året, som har overrasket hele telekombransjen. Nå forventer opeatørene at de nye prisene vil føre til at bruken tar av.

Til toppen