La ut nakenbilder av ekskjæreste

Skien (NTB): En 21 år gammel mann fra Grenland er siktet av politiet etter å ha lagt ut nakenbilder av sin 17 år gamle ekskjæreste på hennes egen hjemmeside på internett.

Jenta anmeldte selv gutten, som nå er siktet etter straffelovens paragraf 201 og risikerer bøter eller fengsel i inntil ett år. 21-åringen har ifølge Telemarksavisa i politiavhør erkjent å ha lagt ut nakenbildene, trolig som følge av en krangel mellom ham og jenta.

- Vi har beslaglagt mannens datamaskin for å se hva den inneholder. Vi vil derfor ikke si noe mer før vi har sett bildene med egne øyne, men han har erkjent å ha lagt dem ut. Motivet skal være uoverensstemmelser mellom han og jenta, sier politioverbetjent Andreas Rødø i Telemark politidistrikt til avisen.

21-åringen hadde tilgang til passordet på jentas hjemmeside, slik at 17-åringen selv fikk fjernet bildene.

- Det er ikke første gang slikt som dette skjer. Vi hadde jo en sak lokalt der en mann fra Porsgrunn la ut bilder av flere jenter på nettet. Nok en gang viser det seg at bilder som blir tatt i beste mening kan brukes i en helt annen hensikt på et mye senere tidspunkt, sier Rodø.

Til toppen